En jury med bred och gedigen branscherfarenhet utser finalisterna och vinnarna i tävlingen.

Jury 2019 års omgång av CLEAN Bright Awards:

Boel Jönsson 
Boel Jönsson finns sedan länge verksam i förlaget. Hon kommer senast från tidningen Kemivärlden och tar den 5 december 2018 över som chefredaktör och ansvarig utgivare för Rent med Facility Nordic efter Marianne Ovesen.

Kent Möller Andersen
1989 vaknade intresset för städ när Kent blev erbjuden ett konsultjobb hos Idera AB som skulle förändra Botkyrka kommuns städorganisation. Kent har sedan dess arbetat i flera företag som Servum, Östgötastäd och Lt Service i olika befattningar. som Vd, vice vd, säljare ,regionschef och sedan okt 2013 som städchef i Enköpings Kommun med 85 fantastiska medarbetare. Nu även ledamot i styrelsen Städbranschen Sverige.
Anette Pehrsson
Anette har arbetat med städbranschen sedan slutet av 80-talet. Anette har haft olika uppdrag som säljare, driftchef, marknadsansvarig och även arbetat i många år som organisations och utbildningskonsult . Från 1 maj 2017 är Anette anställd på Cleanhouse Scandinavia.
Birgitta Tängnander
Juryns ordförande. Birgitta är projektledare för mässorna Clean & Facility som arrangeras av branschtidningen RENT. Samt även för Clean Bright Awards och Fönsterputs SM och Facility Nordic-dagen som arrangeras i samband med mässorna.